PKL_skf_distributor

On-line katalog SKF radijalnih osovinskih brtvila-zaptivki
SKF moze ponuditi preko 3.000 pojedinih konstrukcija brtvi-zaptivki u preko 25.000 izvedbi velicina i materijala brtvene usne, od velicine 3,2mm do velicine 4.572mm (0.125 incha do 180 incha).

SKF je demonstrirao jedinstvenu mogucnost u sistemima industrijskog brtvljenja pri odabiru i mješavini upravo onih materijala koji ce proizvesti brtvu sposobnu da izdrzi ekstremno zagrijavanje i abrazivno trošenje. Ovo obuhvaca materijale od standardnog nitrila do mješavine materijala poboljšanih karakteristika kao kod Duralip® i Duratemp®, kao i do materijala visokih performansi kao što su SKF Longlife™ i PTFE.

 

CR - SKF prijelaz branda

Prošlo je petnaest godina otkako je SKF akvizirao Chicago Rawhide.

Pa ipak, kao nikada prije, zivimo u svijetu dramaticnih promjena. Pritisak trzišta i globalizacija svih poslova stvorili su potrebu za jednim, univerzalno prepoznatljivim brandom.

U skladu sa tom strategijom mono-branda, odluceno je da će CR i Chicago Rawhide brandovi uci u globalnu SKF porodicu, ujedinjenu pod jednim imenom.

 

Rezultat?

Naši ce korisnici profitirati od sinergije najiskusnijih svjetskih strucnjaka za lezaje i brtve-zaptivke koji, radeci zajedno dijele više od stoljetnog znanja i iskustva u osiguravanju integriranih rješenja pri najkriticnijim izazovima industrije.

Online katalog SKF radijalnih uljnih brtvi


 Proizvodi Natrag na proizvode
CLK-Interpromet d.o.o., Klokotnica bb, Doboj Istok. Tel: 035/720-560, Fax: 035/720-414. Email: clkm@bih.net.ba