PKL_skf_distributor

LOCTITE i TEROSON

 

Anti Seize
Anti Seize maziva!!!

O Loctiteu


LOCTITE--dio Henkel Group od 1997-je proizvođač specijalnih kemikalija, poznat širom svijeta koji proizvodi i prodaje strojarska ljepila, brtvila i premaze direktno u proizvodnju i preko svoje mreže industrijskih distributera. Kako bi se kupcu omogućilo dobivanje informacija iz jednog, fokusnog izvora, Henkel je osmislio poslovni sektor Henkel Tehnologies, konsolidirajući tako sve industrijske sustave i usluge u jednu jedinstvenu tržišnu ponudu. Henkel Tehnologies u cijelom svijetu ima 3 osnovna dijela:

 * Ljepila za indistriju i strojarstvo
 * Industrijska brtvila
 * Rješenja za obradu površina

Loctite® proizvodi koriste se u vrlo raznolikim granama indistrije, od elektroničke, auto i avioindustrije, strojarogradnje i proizvodnje medicinskih pomagala kao i u mnogim poljima opće industrije.Asortiman proizvoda sadrži rješenja za industrijsku proizvodnju, održavanje u industriji i održavanje i njegu automobila. Dodatna linija Loctite® proizvoda sadrži maziva, odvijače za kalupe, čistače i druge posebne proizvode korisne kod izrade lijepljenog spoja. Dostupna je kompletna linija standardne dozirane opreme, uključujući i ručne i automatske sustave doziranja i stvrdnjavanja, oprema se može konstuirati i "po mjeri" te se izraditi i instalirati kako bi zadovoljavala točno određene, specifične proizvodne potrebe.

Naš je pristup, raditi rame uz rame s kupcem u svim fazama: od dizajna i razvoja proizvoda do samog proizvodnaog procesa, sa simulacijama i testiranjima kako bi se ponudilo kopletno, sustavno rješenje. Tehnička pomoć i podrška dostupna je u našim centrima po cijelom svijetu..

Saznajte vise o Loctite® proizvodima www.loctite.hrO Terosonu

Rješenja za popravak i održavanje vozila:
Ovaj pregled rješenja omogućuje vam da lako odaberete odgovarajući Loctite#reg; i Teroson proizvod za svoje potrebe vezane uz popravak i održavanje svih vrsta vozila. Iste proizvode koriste vodeći proizvođači automobila u cijelom svijetu, a koriste se i na trkaćim automobilima

                                     

Rješenja za popravak i održavanje vozila    Rješenje za industrijsko tržište

Teroson obuka:
Vrhunski proizvodi onoliko su dobri koliko su dobro obučeni ljudi koji ih koriste. Zbog toga želimo podijeliti naše stručno znanje i know-how s našim kupcima. Naš program za obuku pripremili su naši treneri, koji su dobro upoznati sa svakodnevnim problemima s kojima se susrećete i pomoći će vam da uspješno i ispravno koristite naše proizvode te budete učinkovitiji u svom poslu.

Online tarining

  Auto dijelovi Natrag na auto dijelove>Loctite novosti Pogledajte Loctite novosti
CLK-Interpromet d.o.o., Klokotnica bb, Doboj Istok. Tel: 035/720-560, Fax: 035/720-414. Email: clkm@bih.net.ba